Annuleren of Retourneren

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien B -Foxy reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.

Heeft het gekochte artikel toch niet de kleur die je had verwacht of de juiste pasvorm, je mag bij B-Foxy altijd het artikel(en) retour sturen. Je krijgt in alle gevallen altijd je geld terug.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Gewassen kleding wordt niet teruggenomen. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. B-Foxy zal de gehele aankoopsom vergoeden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan B-Foxy kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. U dient hierbij het retourformulier te downloaden en ingevuld te retourneren.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan B-Foxy heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

LET OP! Het annuleren en retourneren van gepersonaliseerde producten is helaas niet mogelijk. Mocht u een spelfout hebben gemaakt dan krijgt u 10 % karting op een eventueel nieuw product. 

Retouradres:

B-Foxy

HASSELTSTRAAT 141

5046 LJ TILBURG